Ben ik anoniem?

De Stop it Now!-hulplijn is vertrouwelijk en anoniem. Je hoeft jouw identiteit niet kenbaar te maken, dat wil zeggen dat je een pseudonaam mag gebruiken als je mailt met ons. De professionele medewerkers die de mails lezen en beantwoorden krijgen wel jou mailadres te zien. Je kan ervoor kiezen met je eigen mailadres te mailen of een mailadres hiervoor aan te maken.

Als je mailt met je eigen mailadres, ben je dus minder anoniem. Weet dat alle medewerkers van Stop it Now! beroepsgeheim hebben. Je kan er dus sowieso in alle vertrouwen jouw verhaal vertellen. Alleen indien er ernstige vermoedens zijn dat iemand in de toekomst in gevaar is, kan Stop it Now! daarvan melding maken aan de bevoegde instanties.

Stop it Now! registreert gegevens over de telefoons, chats en e-mails die wij ontvangen. Deze worden anoniem verwerkt voor het in kaart brengen van de resultaten van de Stop it Now!-hulplijn. Dit gebeurt altijd door Stop it Now! zelf, de gegevens zijn niet beschikbaar voor externe organisaties of diensten. Heb je nog vragen? Lees onze privacyverklaring voor meer info.

Sluit deze website