Steun ons

Doe mee aan onderzoek

We willen onze dienstverlening verbeteren en steunen daarvoor op wetenschappelijk onderzoek.

Bekijk het lopende onderzoek
Dit is het tweede jaar op rij dat ik geen seksuele beelden van minderjarigen meer heb gekeken. Het is allemaal gestopt door jullie contact en de zelfhulpwebsite. Dank daarvoor.
Na één telefoontje heb ik geen contact meer gehad met Stop it Now!, maar weten dat het kan is al veel.
Ik weet ook wel dat Stop it Now! er niets aan kan veranderen, maar gewoon het feit er vrij over te kunnen babbelen, maakte voor mij op dat ogenblik een wereld van verschil. - Partner pleger –
De reden waarom ik gekozen heb om Stop it Now! te contacteren, ligt denk ik bij het (nog steeds) grote taboe rond abnormale seksuele gedachten. Daarover praat je niet gemakkelijk
Ik vind het heel goed dat Stop it Now! gespecialiseerde hulp is en dat mijn verhaal juist beluisterd wordt.
Ik heb hier nooit met iemand durven over praten en ben dan ook blij dat ik hier even m'n ei kwijt kan. Ik ben bereid me hiervoor te laten behandelen, indien dit al mogelijk is.
Mijn grootste wens is om via dit contact even op adem te kunnen komen, om sommige dingen van me af te kunnen schrijven. Dit laatste deed ik al vaker, maar nu vond ik tenminste iemand die het mag en wil lezen. Dank daarvoor, dit is meer dan ik ooit durfde hopen.
Stop it Now! is een heel goed initiatief. Het had er al veel langer moeten zijn.
Onlangs kwam mij ter ore dat een goede vriend pedofiele neigingen heeft. Het makkelijkste zou zijn hem helemaal op te geven. Maar dat doe je toch niet met een vriend?
Was gisteren blij dat ik mijn verhaal heb kunnen doen. Vond het een aangenaam gesprek. Dank.
Ik hoop dat Stop it Now! een uitlaatklep kan zijn. Ik vind het een fantastisch initiatief. Ik vraag niet direct hulp, ik zit niet echt in nood, maar een luisterend en begrijpend oor kan deugd doen.

Maak ons bekend

Een dienstverlening als Stop It Now! is gebaat om breed bekend te zijn, daarom ...

  • Hier kan u onze folderaffiche en kaartje downloaden.
  • Ook onze naastenwerking beschikt over een informatieve folder. Download de folder hier.
  • Mail ons om folders en/of affiches te bestellen.

Doe een gift

Giften en donaties zijn steeds welkom. De Stop it Now! stuurgroep bepaalt waarvoor de giften worden gebruikt. Meer informatie? Contacteer: ufc@stopitnow.be

  • IBAN: BE10 0000 0000 0404 – BIC: BPOTBEB1
  • Naam: Koning Boudewijnstichting
  • Gestructureerde mededeling ***014/2290/00021***

Giften vanaf 40 euro geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45 % op het werkelijk gestorte bedrag, het fiscaal attest wordt automatisch naar de schenker gestuurd in de loop van het eerste trimester van het kalenderjaar volgend op de gift.

Sluit deze website