Tools

Je kan ook zelf aan de slag met deze handige tools.

Zelf aan de slag

Zelfhulpmodule - Stoppen Is Mogelijk

'STOPPEN-IS-MOGELIJK' is onze online zelfhulpwebsite die zich richt op downloaders van seksuele misbruikbeelden.

Ook voor naasten is een'STOPPEN-IS-MOGELIJK' module online beschikbaar.

Raadpleeg de website gratis en anoniem.

Start het gesprek voor professionals

Het is ook als professional niet eenvoudig om te ontdekken dat iemand met pedofiele gevoelens worstelt, seksuele gevoelens heeft of gedrag stelt ten aanzien van minderjarigen, of wanneer iemand aangeeft misbruikbeelden van minderjarigen te hebben bekeken. 

Ben jij huisarts, psycholoog, seksuoloog, of een andere hulpverlener? Download hier onze handleiding 'start het gesprek' voor professionals.

Start het gesprek voor naasten

Ben je bezorgd over de gevoelens of het gedrag van iemand uit jouw naaste omgeving? Het is niet gemakkelijk om met deze bezorgdheden om te gaan. Deze handleiding is bedoeld om je te ondersteunen in het bespreekbaar maken van jouw bezorgdheden naar die persoon toe. Dit vormt een belangrijke eerste stap in het op zoek gaan naar ondersteuning en hulp voor die persoon.

Forum voor lotgenoten

Het forum is een plek voor (ex-)partners, familie en vrienden en andere naasten van mensen die naar seksueel misbruikbeelden van minderjarigen hebben gekeken en / of (online) seksueel gedrag naar minderjarigen hebben vertoont. Dit forum is bedoeld als plek waar mensen elkaar kunnen steunen die in een soortgelijke situatie zitten, door het anoniem delen van ervaringen.

Zelfhulpmodule voor naasten

Deze zelfhulpmodule is bedoeld voor partners, familie, vrienden of andere naasten van mensen die kijken naar seksueel misbruikbeelden van minderjarigen.- Misschien ben je er achter gekomen dat iemand die jij kent naar misbruikbeelden kijkt, of misschien stond de politie onlangs bij jou voor de deur en wordt iemand in jouw omgeving hiervan verdacht. Ons hulpaanbod is er ook voor jou.

Sluit deze website